I Premi Negra i Mortal

Des de Negra i Mortal, estem molt orgullosos de poder anunciar-vos que, aquest any que estem pròxims a entrar, celebrarem el I Premi Negra i Mortal a la millor novel·la negre-criminal escrita en català des de setembre del 2019 fins a l’agost de 2020.

Creiem que la literatura en català, i en aquest cas el gènere negre, té la mateixa importància que la literatura en castellà i per això creiem oportú atorgar aquest galardó.

Gràcies a l’èxit que ha sigut per a nosaltres organitzar els dos premis anteriors en castellà, estem preparats i amb molta il·lusió per començar aquest nou camí i llegir les grans lectures en català que ens esperen aquest any.

El jurat estarà format per 6 membres de l’equip de Negra i Mortal. A l’agost del 2020 donarem a conèixer el finalistes i abans de finalitzar l’any anunciarem al guanyador. Des de l’Associació Negra i Mortal, farem tot el possible per poder organitzar un esdeveniment i entregar els dos premis conjuntament, tant el de la millor novel·la negre criminal escrita en català com en castellà.

Esperem que aquest galardó serveixi per fomentar la literatura en la nostra llengua, la llengua amb la qual hem crescut i de la que n’estem molt orgullosos.

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.