Marc Moreno nos visita en el Club de lectura

contra l'aparador

Este próximo viernes 28 de febrero (18:00h) celebramos —en la Biblioteca Ventura Gassol de Calafell— el Club de lectura Negra y Mortal del mes y lo haremos con la visita del autor de la novela que leemos: Marc Moreno y ‘Contra l’aparador’ (Llibres del delicte, 2015).

Marc es periodista, escritor y editor, a la vez que un gran lector y experto de novela negra. El catalán es, a la vez, comisario del festival de novela negra de Vilassar de mar: ‘Vilassar de noir’, un evento ya consolidado en el mapa literario nacional en su versión negra.

El autor lleva ya escritas, a día de hoy, siete novelas:

  • Cabdills – Acteón, 2010
  • Independència d’interessos – Llibres del delicte, 2013
  • Els silencis del pactes – Llibres del delicte, 2014
  • La reina de diamants (junto a Bennasar, Macip y Llort) – Llibres del delicte, 2014 / Delito, 2019
  • Contra l’aparador – Llibres del delicte, 2015
  • Temps de rates – La Magrana, 2017
  • Escapisme – Més Llibres, 2020 / Grupo Tierra Trivium, 2020

Sinopsi ‘contra l’aparador’ (català)

Sense diners, sense feina i sense futur, la nòvia d’en David està embarassada i vol anar a viure junts abans que naixi el seu fill, així que el pressiona per aconseguir diners sigui com sigui. El noi enreda tres amics per encastar un cotxe contra l’aparador d’una joieria. Un pla fàcil. Calés ràpids. Però quan no estàs ficat al món delictiu res és fàcil i tot pot sortir malament.

El germà d’en David, que viu amb ell al pis que van heretar dels pares, és a l’hospital esperant que els metges salvin la vida del seu fill petit. Una baralla amb un dels doctors i la posterior amenaça cap al metge el posaran en una dubtosa posició davant la policia quan el fill del metge desaparegui sense deixar cap pista.

La sargent dels Mossos que investiga un assassinat al barri dels germans, obsessionada per la feina i amb problemes amb el seu home per l’escassa predisposició a sacrificar l’èxit professional per passar temps amb la filla, aviat anirà a parar al pis dels dos nois, on tothom té alguna cosa a amagar i ningú no parla amb claredat.

 

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.