‘Aritmètica del Crim’ de Mireia Vancells, finalista a Cubelles Noir

aritmètica nominada

‘Aritmètica del Crim’, de l’escriptora premianenca Mireia Vancells, ha estat nominada pel festival Cubelles Noir a millor novel·la negra en català escrita per una dona i publicada al 2018. Estem davant d’una història nàutica i numèrica plena de sorpreses que ens portarà mar endins. La nostra companya Alba R. Prieto va fer la ressenya d’aquesta novel·la a la nostra web. Podeu llegir-la aquí.

Us deixem la nota de premsa que ens ha facilitat la mateixa autora:

NOTA DE PREMSA

El festival de novel·la negra Cubelles Noir arriba enguany a la seva quarta edició amb un programa de luxe (veure programa oficial aquí)

L’esdeveniment literari tindrà lloc a la localitat de Cubelles (Garraf) del 22 al 25 d’agost i, entre moltes altres activitats relacionades amb el món de la literatura negra, es decidirà quina d’entre les candidates és la guanyadora d’entre les nominades a millor novel·la negra tant en català com en castellà escrita per una dona i publicada al 2018.

‘Aritmètica del crim’ (Cossetània Edicions 2018) és una de les novel·les seleccionades a participar i ja va ser guardonada en el seu dia amb el PREMI DE NARRATIVA MARÍTIMA VILA DE CAMBRILS JOSEP LLUÍS SAVALL 2017. Aquesta nominació per part del Cubelles Noir representa, doncs, el segon reconeixement públic per a aquesta obra.

DE QUÈ VA, ARITMÈTICA DEL CRIM?

L’aparició del cadàver esbudellat d’una ginecòloga a Ciutat Vella obliga la parella d’inspectors dels Mossos d’Esquadra Jan Ribarroja i Carina Gutés a iniciar una investigació policial.

Un misteriós personatge els ajudarà en la resolució de l’assassinat mitjançant el que es podria anomenar “la lògica dels nombres”.

I una veu discordant, mentrestant, com un corcó, ens va explicant amb un gran luxe de detalls la història de l’amotinament de la Bounty. Homicidis, matemàtiques i una odissea nàutica que, combinats, donen lloc a aquesta novel·la negra.

Enllaç al llibre, pàgina oficial de Cossetània Edicions.

Mireia Vancells és llicenciada en Filología Anglogermànica per la UAB. Actualment resideix a Premià de Mar, on hi té el seu projecte de vida i on combina la seva feina en el departament internacional d’una empresa amb l’afició per escriure.

Ha publicat diverses novel·les, ha donat les primeres passes en l’escriptura de teatre i ha guanyat nombrosos premis literaris.

www.mireiavancells.wixsite.com/escriptora

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.